ILMAINEN TOIMITUS KAIKILLE YLI 50€ TILAUKSILLE!

Tietosuojakäytäntö

Artikkeli 1 - Kerätyt henkilötiedot

Kun teet ostoksen myymälässämme osana osto- ja myyntiprosessia, keräämme antamasi henkilötiedot, kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kun selaat myymäläämme, saamme automaattisesti myös tietokoneesi IP-osoitteen (Internet Protocol), jonka avulla voimme saada lisätietoja käyttämästäsi selaimesta ja käyttöjärjestelmästä.

Sähköpostimarkkinointi (tarvittaessa): Luvallasi saatamme lähettää sinulle sähköpostiviestejä myymälästämme, uusista tuotteista ja muista päivityksistä.

Artikkeli 2 - Suostumus

Miten saatte suostumukseni?

Kun annat meille henkilökohtaisia tietojasi tapahtuman loppuunsaattamiseksi, luottokorttisi vahvistamiseksi, tilauksen tekemiseksi, toimituksen ajoittamiseksi tai ostoksen palauttamiseksi, oletamme, että annat suostumuksesi tietojen keräämiseen ja käyttämiseen vain tähän tarkoitukseen.

Jos pyydämme sinua antamaan henkilötietojasi muusta syystä, kuten markkinointitarkoituksiin, pyydämme sinulta suoraan nimenomaista suostumustasi tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä.

Miten peruutan suostumukseni?

Jos muutat mielesi sen jälkeen, kun olet antanut meille suostumuksesi, etkä enää suostu siihen, että otamme sinuun yhteyttä, keräämme tietojasi tai luovutamme niitä, voit ilmoittaa siitä meille ottamalla yhteyttä osoitteeseen as************@cx*********.com.

Artikkeli 3 - Tietojen antaminen

Voimme luovuttaa henkilötietojasi, jos laki vaatii meitä tekemään niin tai jos rikot käyttöehtojamme.

Artikkeli 4 - Wordpress

Myymälämme sijaitsee WordPressissä. Ne tarjoavat meille sähköisen kaupankäynnin alustan, jonka avulla voimme myydä sinulle palveluitamme ja tuotteitamme.

Tietosi tallennetaan WordPressin tietojen tallennusjärjestelmään ja tietokantoihin sekä yleiseen WordPress-sovellukseen. Tietosi tallennetaan suojatulle palvelimelle, joka on suojattu palomuurilla.

Maksu:

Jos teet ostoksesi suoran maksuportin kautta, WordPress tallentaa luottokorttitietosi. Nämä tiedot salataan PCI-DSS-standardin (Payment Card Industry Data Security Standard) mukaisesti. Ostotapahtumatietojasi säilytetään niin kauan kuin on tarpeen tilauksesi loppuunsaattamiseksi. Kun tilauksesi on viimeistelty, ostotapahtumatietosi poistetaan.

Kaikki suorien maksujen yhdyskäytävät noudattavat PCI-DSS-standardia, jota hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on Visa-, MasterCard-, American Express- ja Discover-yhtiöiden yhteistoiminta.

PCI-DSS-standardin vaatimukset takaavat, että myymälämme ja sen palveluntarjoajat käsittelevät luottokorttitietoja turvallisesti.

Lisätietoja on WordPressin käyttöehdoissa.

Artikkeli 5 - Kolmansien osapuolten tarjoamat palvelut

Yleensä käyttämämme kolmannen osapuolen toimittajat keräävät, käyttävät ja luovuttavat tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen niiden meille tarjoamien palvelujen suorittamiseksi.

Joillakin kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuportailla ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä, on kuitenkin omat tietosuojakäytäntönsä, jotka koskevat tietoja, jotka meidän on annettava niille ostotapahtumien yhteydessä.

Suosittelemme, että luet näiden toimittajien tietosuojakäytännöt huolellisesti, jotta ymmärrät, miten ne käsittelevät henkilötietojasi.

Muista, että joidenkin palveluntarjoajien toimipaikka tai toimitilat voivat sijaita eri lainkäyttöalueella kuin sinulla tai meillä. Jos siis päätät toteuttaa tapahtuman, joka edellyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluja, tietojasi saatetaan soveltaa sen lainkäyttöalueen lakeja, jossa kyseinen palveluntarjoaja sijaitsee, tai sen lainkäyttöalueen lakeja, jossa sen tilat sijaitsevat.

Jos esimerkiksi sijaitset Kanadassa ja maksutapahtumasi käsitellään Yhdysvalloissa sijaitsevan maksuportin kautta, maksutapahtuman suorittamiseen käytetyt tietosi voidaan paljastaa Yhdysvaltain lainsäädännön, kuten Patriot Act -lain, nojalla.

Kun poistut myymälämme sivustolta tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen, sinua ei enää koske tämä tietosuojakäytäntö tai verkkosivustomme myynti- ja käyttöehdot.

Voit poistua verkkosivustoltamme napsauttamalla tiettyjä sivustollamme olevia linkkejä. Emme ota vastuuta näiden muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja suosittelemme, että luet niiden tietosuojakäytännöt huolellisesti.

Artikkeli 6 - Turvallisuus

Suojellaksemme henkilötietojasi ryhdymme kohtuullisiin varotoimiin ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että niitä ei menetetä, käytetä väärin, käytetä, luovuteta, muuteta tai tuhota sopimattomalla tavalla.

Jos annat meille luottokorttitietosi, ne salataan SSL-suojauksen avulla ja tallennetaan AES-256-salauksella. Vaikka mikään Internetin välityksellä tapahtuva siirtomenetelmä tai sähköinen tallennus ei ole 100-prosenttisen turvallinen, noudatamme kaikkia PCI-DSS-vaatimuksia ja muita yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja.

Evästeet

Tässä on luettelo käyttämistämme evästeistä. Olemme listanneet ne tässä, jotta voit valita, haluatko sallia ne vai et.

session_id, yksilöllinen istuntotunniste, jonka avulla WordPress voi tallentaa tietoja istunnostasi (lähettäjä, aloitussivu jne.).

Wordpress_visit, tietoja ei säilytetä, säilyy 30 minuuttia viimeisimmästä vierailusta. Verkkosivuston tarjoajamme sisäinen tilastojen seurantajärjestelmä käyttää vierailujen lukumäärän kirjaamiseen.

Wordpress_uniq, tietoja ei säilytetä, voimassaoloaika päättyy keskiyöllä (kävijän sijainnista riippuen) seuraavana päivänä. Laskee myymäläkäyntien määrän uniikkia asiakasta kohden.

cart, yksilöllinen tunniste, säilyy 2 viikkoa, tallentaa ostoskorisi tiedot.

_secure_session_id, istunnon yksilöllinen tunniste.

storefront_digest, yksilöllinen tunniste, määrittelemätön, jos kaupassa on salasana, sitä käytetään sen selvittämiseen, onko nykyisellä kävijällä pääsy.

Artikkeli 7 - Suostumuksen ikäraja

Käyttämällä tätä sivustoa vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi ja että olet antanut meille suostumuksesi siihen, että huollossasi olevat alaikäiset voivat käyttää tätä sivustoa.

Artikkeli 8 - Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten käy tarkistamassa se usein. Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan välittömästi, kun ne julkaistaan verkkosivustolla. Jos teemme muutoksia tämän käytännön sisältöön, ilmoitamme täällä, että käytäntöä on päivitetty, jotta tiedät, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa, jos sellaisia on, luovutamme niitä.

Jos myymälämme ostaa toinen yritys tai se fuusioidaan toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä sinulle.

Kysymykset ja yhteystiedot

Jos haluat tutustua sinusta hallussamme oleviin henkilötietoihin, oikaista, muuttaa tai poistaa niitä, tehdä valituksen tai jos haluat vain lisätietoja, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa as************@cx*********.com.