ILMAINEN TOIMITUS KAIKILLE YLI 50€ TILAUKSILLE!

Palautuskäytäntö

https://www.olohuoneenmatto.com tarjoamat tuotteet ovat uusia ja niiden virheettömyys on taattu. Ne ovat samanlaisia kuin perinteisen kaupan tuotteet, ja ne ovat peräisin kaikilta mainituilta kustantajilta ja toimittajilta.

Vakuutuksemme kestää 14 päivää. Jos tilauksesi toimittamisesta on kulunut 14 päivää, emme valitettavasti voi tarjota sinulle hyvitystä tai vaihtoa.

Jotta tuote voidaan palauttaa, sen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu. Sen on myös oltava alkuperäispakkauksessa.

Vialliset tuotteet:

Asiakkaan on palautettava uudet tai käyttämättömät tuotteet kokonaisuudessaan ja alkuperäisessä pakkauksessaan, ehjinä, kaikkien mahdollisten lisävarusteiden, käyttöohjeiden ja asiakirjojen kanssa (alkuperäisessä sellofaanipakkauksessa ja ehdottomasti vastaavan laskun kanssa). Tällaisessa tilanteessa ostajan on lähetettävä todisteet viasta (vioista) osoitteeseen as************@cx*********.com (kuvaus ja valokuvat/videot liitteenä).

Palauttaaksesi tuotteen sinun on myös esitettävä meille kuitti tai ostotodistus.

Älä palauta ostoksiasi valmistajalle, vaan kerromme sinulle, mihin toimenpiteisiin sinun on ryhdyttävä, kun tiedostosi on hyväksytty ehtojemme mukaisesti. On tiettyjä tilanteita, joissa vain osittainen palautus myönnetään: (tarvittaessa).

* Mikä tahansa tuote, joka ei ole alkuperäisessä kunnossaan, joka on vahingoittunut tai josta puuttuu osia syistä, jotka eivät johdu meidän virheestämme.

* Mikä tahansa tuote, joka palautetaan yli 30 päivää toimituksen jälkeen.

Palautukset (tarvittaessa)

Kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa vahvistamme, että olemme vastaanottaneet sen. Ilmoitamme sinulle myös päätöksestämme hyväksyä tai hylätä palautuspyyntösi.

Jos pyyntösi hyväksytään, palautus käsitellään ja hyvitys tehdään automaattisesti luottokortillesi tai alkuperäiselle maksutapallesi keskimäärin 5-10 päivän kuluessa.

Myöhästyneet tai puuttuvat palautukset (tarvittaessa)

Jos et ole vielä saanut palautusta, tarkista ensin pankkitilisi uudelleen.

Ota seuraavaksi yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, sillä hyvityksen virallinen kirjaaminen voi viivästyä.

Ota sitten yhteyttä pankkiin. Palautuksen kirjaaminen kestää usein jonkin aikaa.

Jos et ole vieläkään saanut hyvitystä, kun olet suorittanut kaikki nämä vaiheet, ota yhteyttä osoitteeseen as************@cx*********.com.

Myynnissä olevat tuotteet (tarvittaessa)

Vain normaalihintaiset tuotteet voidaan palauttaa. Valitettavasti myynnissä ja/tai erikoistarjouksessa olevia tuotteita ei palauteta.

Vaihdot (tarvittaessa)

Korvaamme tuotteen vain, jos se on viallinen tai vahingoittunut. Jos haluat vaihtaa sen samaan tuotteeseen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen as************@cx*********.com.

Toimitus

Olet itse vastuussa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista toimituskuluista. Toimituskuluja ei palauteta.

Asuinpaikastasi riippuen vaihtotuotteesi vastaanottamiseen kuluva aika voi vaihdella.

Jos lähetät yli 75€ arvoisen lähetyksen, kannattaa harkita sellaisen kuljetuspalvelun käyttämistä, jonka avulla voit seurata lähetystä tai ostaa kuljetusvakuutuksen. Emme takaa, että saamme palauttamasi tuotteen.

Peruuttamisoikeus

Jos Olohuoneen Matto käyttää peruuttamisoikeuttaan, se on velvollinen palauttamaan asiakkaan maksamat summat veloituksetta, lukuun ottamatta palautuskuluja. Palautus on maksettava enintään 14 päivän kuluessa palautetun paketin (palautettujen pakettien) vastaanottamisesta. Jos tämä määräaika päättyy lauantaina, sunnuntaina tai juhlapäivänä, sitä pidennetään seuraavaan arkipäivään.

Peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske seuraavia ostoksia:

- Tuotteet, jotka olet avannut ja joita ei voi palauttaa hygienia- tai terveydensuojelusyistä.

- Tuotteet, joita ei voida erottaa muista tuotteista

- Avatut tuotteet, jotka eivät ole alkuperäisessä kunnossaan, jotka ovat vahingoittuneet tai joista puuttuu osia syistä, jotka eivät johdu meidän virheestämme.