ILMAINEN TOIMITUS KAIKILLE YLI 50€ TILAUKSILLE!

Ota yhteyttä !

Tukitiimimme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 8-20.

Täältä löydät yleisimmät kysymykset.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysymys tai pyyntö? Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen as************@cx*********.com.

Kaikki tilaukset käsitellään 24 tunnin kuluessa ja lähetetään 48 tunnin kuluessa. Toimitusaika on yleensä 10 arkipäivää, mutta joissakin tapauksissa se voi kestää jopa 20 arkipäivää.

Kun tilauksesi on lähetetty, sinulle lähetetään sähköpostiviesti, jossa on seurantalinkki, jonka avulla voit seurata tilaustasi.

Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa (ja ilman kustannuksia) niin kauan kuin tiimimme ei ole käsitellyt sitä. Kun tilauksesi on ”käsittelyssä”, emme voi enää peruuttaa sitä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen as************@cx*********.com. Tiimimme tekee kaikkensa täyttääkseen tarpeesi.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen as************@cx*********.com, niin kerromme, miten voit palauttaa tilauksesi. Olet yksin vastuussa palautuslähetyksen kustannuksista.

Koska haluamme asiakkaidemme olevan mahdollisimman tyytyväisiä, tarjoamme sinulle mahdollisuuden palauttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tarkista lisätietoja palautusehdoistamme.

Jos tilauksesi sisältää useita tuotteita, ne saatetaan toimittaa erikseen saatavilla olevan varaston mukaan. Älä huoli, pakettisi on pian kotonasi.

Tarvitsetko vielä apua ?

Ota yhteyttä meihin !